Analpluggar Liquorice Dip Set om 3 st
Analkulor, Anal Kulor, Kärlekskulor, Anal stimulans, Analsex, Anal Sex

ARTIKELSÖKNING

Söktext
Sök

PRODUKTJÄMFÖRELSE

Säker E-Handel

TELEFON- & ÖPPETTIDER

Telefontider:
Måndag - Torsdag: 10:00 till 12:00 samt 14:00 till 16:00,
samt 13:30 till 15:30
Fredagar: 10:00 - 13:00

KUNDTJÄNST

Är det något du undrar över?
Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt?

Vad det än gäller så är du välkommen att kontakta oss.

VÅRA BETALSÄTT

Våra Betalsätt
Besök Intim24.se på ShopMania

Allmänna- och Köpvillkor

Företagsinformation

Juridiskt namn:Intim24 AB
Org. nummer: 556854-6542
VAT-nummer: SE556854654201
Företaget innehar F-Skattsedel

Kontorsadress:
Bryggerivägen 142
253 41 Vallåkra

Tillämplighet

Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Distansavtalslagen.
För mer information kontakta Konsumentverket, Allmänna Reklamationsnämnden eller din lokala konsumentrådgivare.

Till Konsumentköplagen och Distansavtalslagen har vi lagt nedanstående köpvillkor som gäller för Intim24 AB.

Beställningsinformation

Beställning

Du måste vara minst 18 år för att beställa. Är du under 18 år ber vi målsman göra beställningen åt dig. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Intim24 AB lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.
Efter lagd beställning mot annat betalsätt än direktbetalning eller kort, skickas det normalt sett inom några minuter ut ett automatgenererat e-postmeddelande: "Aktiveringsmail" . Detta e-postmeddelande är ej en orderbekräftelse eller en accept. Detta e-postmeddelande innehåller en aktiveringslänk som måste öppnas i en webläsare för att aktivera ordern. Vi ber dig kontrollera beställningen och dina adressuppgifter innan du aktiverar ordern. När ordern blivit aktiverad skickas det ut ytterligare ett e-postmeddelande, detta e-postmeddelande är din orderbekräftelse.
Efter lagd beställning mot betalsätt direktbetalning eller kort skickas orderbekräftelsen efter erlagd betalning.
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Ändring av order

Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara förändra sin order. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen.
Notera att order som redan levererats ut från vårt system av självklara skäl ej kan ändras.

Avbeställning/Annullering

Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern effektuerats. Intim24 AB äger motsvarande rätt att annullera en beställning. Effektuering sker genom att faktura och frakthandlingar skapas, eller att beställning av vara/varor är påbörjad av Intim24 AB. Avbeställning efter det att ordern effektuerats är ej möjlig. Du som kund är i fall vi effektuerat din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen.
För försändelser som ej hämtats ut inom föreskriven tid utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 400:- inkl. moms i de fall kunden valt postförskott.
För försändelser som betalats i förskott, och som ej hämtas ut inom föreskriven tid, utgår ingen återbetalning eller ersättning.
En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från Intim24 AB.

Slutsåld vara

Oväntad stor efterfrågan kan innebära att en artikel i undantagsfall kan vara tillfälligt slut hos oss. Vi skickar då en likvärdig eller bättre vara till samma pris. Du har givetvis full returrätt även på ersättningsvaran vid obruten förpackning.

Prisinformation

Priser

På Intim24 AB betalar du alltid lägsta möjliga pris. Endast omständigheter som vi inte kan råda över, t.ex.valutaförändringar kan få oss att höja priset.
Alla priser är angivna i svenska kronor. Alla priser är inklusive moms. Försäljning sker mot kontant direktbetalning (dvs. betalning i förskott), Direktbetalning, Kortbetalning, Faktura eller Räntefri avbetalning upp till 24 månader. Är köparen eller beställaren omyndig krävs det att målsman gör beställningen. Intim24 AB råder ej över prisförändringar på marknaden, varför priset som gäller vid beställningstillfället är det som gäller, oavsett om priserna efter det att order lagts går antingen upp eller ner. Vi förbehåller oss för eventuella felaktigheter i vår prislista och kan neka köp till det utsatta priset.

Betalningsvillkor

Betalsätt

Hos Intim24 AB finns följande betalsätt:
  • Kreditkort
  • Faktura
  • Förskottsbetalning till Plus- eller Bankgirot
  • Delbetalning


Bank- och kreditkort

Kontroll av kortet kommer att göras av vår samarbetspartner Auriga som kontrollerar att kortet är giltigt och att beloppet finns tillgängligt. Auriga uppfyller kraven för PCI DSS och 3D-Secure.

Betalning mot faktura

I samarbete med Klarna AB erbjuder vi fakturabetalning. Betalningsvillkor är 30 dagar för privatperson och 10 dagar för företag. Det tillkommer en fakturaavgift (Kostnad för betalsätt) om 19 kr.
För att betala mot faktura måste beställaren ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas enligt den kreditprövning som görs vid köpet.
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta om 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Vid påminnelse debiteras lagstadgad avgift om för närvarande 50 kr. Intim24 AB förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Genom ert godkännande av er order godkänner ni också att er angivna email adress är korrekt och att den kan användas för att skicka ut information kring omfrågandekopia vid de fall en kreditupplysning inhämtas.
Ifall ångerrätt nyttjas på order lagd mot faktura kommer en makulationsavgift á 2.2% + moms att debiteras beställaren.

All betalning via kort hanteras av vår samarbetspartner Auriga som säkerställer att kraven för kortbetalning uppfylls.
Hela orderbeloppet dras direkt från ditt konto när beställning genomförs.

Förskottsbetalning till Plus- eller Bankgirot

När du förskottsbetalar betalas hela beloppet in på vårt Plus- eller Bankgirokonto.
Betalningen måste registreras och vara synlig innan lagd order kan behandlas. Detta sker vanligtvis inom 3 bankdagar.

Delbetalning

Du kan välja att delbetala din order. Detta är ett eget betalsätt och kan inte tillämpas efter ordern är lagd mot annat betalsätt.

Leveransinformation

Leveranser

Intim24 AB levererar endast inom Sverige om inte annan överenskommelse gjorts. Leveranstiden är normalt 2-3 arbetsdagar vid beställning av lagerförda varor. Om ett betalsätt väljs som innebär extra bankdagar, t.ex. förskottsbetalning till Plus- eller Bankgirot, räknas leveranstiden efter det att Intim24 AB mottagit betalningen till fullo. Vid beställning av ej lagerförda varor beräknas leverantiden normalt till 10 arbetsdagar med reservation för eventuell förlängning. Alla leveranser sker med av oss vald speditör.
Intim24 AB reserverar sig för eventuella felaktigheter vilken kan få till följd att leverans kan komma att ske tidigare såväl som senare än beräknat. I fall köpare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av order är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes i enlighet med dessa Köpvillkor innan effektuering av order sker. Delleverans av order kan ske på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnader för kund om inte annan överenskommelse gjorts. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till Intim24 AB vid beställningstillfället är korrekt.

Transportskadat gods

Om en vara från oss skadas i transporten får kund naturligtvis en ny vara snarast möjligt. Om en försändelse skadats i transporten, oavsett om skadan är väl synlig eller dold bör detta omedelbart anmälas till speditören eller till oss. Detta för att vi snarast möjligt skall kunna göra en omleverans eller på annat sätt avhjälpa felet.

Reklamation & Ångerrätt

Reklamationer

Privatpersoner har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället.

Ångerrätt

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Vid distansköp gäller den dag paketet löses ut från transportören. Kund äger ej rätt att ångra köp på vara om förseglingen brutits. Enligt nämnda lag gäller också att varan skall kunna återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Kunden får endast utnyttja ångerrätten om varan och dess tillbehör är oanvänd i obruten originalförpackning i det skick den levererades med tillhörande packmaterial. Kunden får inte ha stöldmärkt produkten, skrivit/ritat på kartongen och/eller i manualer. För företag, oavsett bolagsform, gäller inte distans och hemförsäljningslagen eller konsumentköplagen. Därav har företag ingen lagstadgad ångerrätt på varor köpta på distans.

Betalning vid ångerrätt utbetalas inom 30 dagar från att vi erhållit produkten. Glöm inte att skicka med bankkontonummer med clearingnummer, bankgironummer eller postgironummer där vi kan göra inbetalning/överföring. Eventuell postförskottsavgift och fraktkostnad från inköpstillfället återbetalas ej till kunden. Oavsett om fraktkostnaden ingick i priset eller inte, så kommer av Intim24 AB erlagd fraktkostnad att subtraheras från summan som återbetals.
Ifall ångerrätt nyttjas på order lagd mot faktura kommer en makulationsavgift á 2.2% + moms att debiteras beställaren.

Kunden betalar frakten till Intim24 AB.

Kunden måste kontakta oss först för erhållande av ett giltigt returnummer. Returer utan giltigt returnummer tydligt angivet på utsidan av paketen eller på fraktsedel skickas kunden åter med pålagd returfrakt som kunden får lösa ut med postförskott. Ett returnummer är giltigt under 14 dagar. Skicka alltid med kopia på kvitto/faktura samt namn, adress och en beskrivning av fel eller anledning till retur, saknas dessa handlingar läggs paketet/varan åt sidan utan åtgärd.

Returer skall skickas tillbaka med Posten Företagspaket eller likvärdig transport som är försäkrad och sökbar samt att transporten ej får vara belagd med lösen.

Om det vid uppackande av returnerade varor visar sig att ovanstående villkor för ångerrätt ej är uppfyllda sänder vi produkten åter till kunden med pålagd avgift för frakt och postförskott.

Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 400:- inkl. moms.

Returer

Alla som skickar tillbaka något till Intim24 AB måste kontakta oss för att få ett godkännande av ärendet. Detta gäller garantiobjekt, paketreturer och fellevererade varor.
Enligt lag har du som konsument 14 dagars ångerrätt.
Observera att varan ej får vara använd eller inkopplad.
I samtliga fall en vara återsändes till oss skall vi dessförinnan ha försett kund med ett returnummer. Kontakta Intim24 AB för att få ett godkännande samt returnummer. Returen bör vara tydligt märkt med returnummer vid återsändandet. Varan skall även returneras till oss i obrutet original emballage, i annat fall förverkas garantin. Defekta produkter som returneras till oss bör behandlas som om de vore felfria. Vänligen tillse därför att varan förpackas väl och enligt våra rekommendationer så att varan ej skadas vid återsändandet. Vid minsta osäkerhet om hur varan bör förpackas - kontakta oss! Kund ombesörjer leverans till oss och vid giltigt returärende står vi för frakten tillbaka till kund. Om returanledningen är garanti, eller reklamation, och fel ej kan påvisas, pga. otillräcklig dokumentation av fel, om varan ej är defekt, om garantin är utgången eller förverkad, tex. pga. ovarsamt eller felaktigt handhavande, utgår en avgift om 400:- för hantering och nedlagt arbete + kostnader för leverans.
Returnummer är giltiga i 14 dagar från det datum returnummer registrerats av oss. Försändelser som saknar returnummer vägras vid ankomst till Intim24 AB. Returer/Reklamationer skall skickas som spårbar försändelse, ex. Posten Rek eller Paket så att försändelsen går att spåra vid eventuell bortkomst. Intim24 AB står ej för försändelser skickade utan spårnummer vid eventuell förlust. Försändelser som skickas mot betalningskrav, ex. Postförskott eller annan C.O.D (Cash ON Delivery) accepteras inte och kommer inte att hämtas ut. Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara. Observera att erhållande av returnummer ej är att likställa med godkänt returärende.
Intim24 AB ansvarar ej för varor som skickas i retur utan att Intim24 AB godkänt returen.
Observera att erhållande av returnummer ej är att likställa med godkännande av garantiärende. Produkten kommer att kontrolleras och provas av oss, om skäl till garanti ej föreligger sänds varan åter och avgiftsbeläggs med frakt och postförskottsavgift samt avgift för hantering/kontroll/provning om 400:-.
Om garantiärende blir godkänd så skickar vi varan vidare till tillverkaren/generalagenten/distributören för reparation eller utbyte, detta tar i normalfallet 2-4 veckor. Det har även hänt att det gått på under 1 vecka eller tagit längre tid än 4 veckor, denna tid är inget vi styr över. Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig vara om identisk vara ej går att uppbringa inom rimlig tid.

Varan skall förpackas som den levererades och som om den vore ny och fullt fungerande samt på ett för innehållet
betryggande sätt, transportskador som ej ersätts av transportören står kunden för då han räknas som självvållande till skadan. Glöm inte att skicka med alla tillbehör t.ex. kablar, manualer och skruvar. Originalförpackningen måste också vara med. Returer skall skickas tillbaka med Posten Företagspaket eller likvärdig transport som är försäkrad och sökbar samt att transporten ej får vara belagd med lösen.

Varan skall vara oss tillhanda innan garantitidens utgång, garantitiden räknas från kvitto/fakturadatum.

Kunden betalar frakten till Intim24 AB. Intim24 AB betalar frakten tillbaka till kunden vid godkänt garantiärende om returen skickats med Posten eller likvärdig fraktfirma.

För försändelser som ej hämtats ut inom föreskriven tid utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 400:- inkl. moms.

Garanti, Ansvar & Support

Garanti

Kvittens som medföljer paketet är ditt garantibevis. Alla produkter hos Intim24 AB har 1-års garanti. Samtliga varor i vårt sortiment omfattas av minst 1 års garanti om inget annat anges. I fall en tillverkare/leverantör tillhandahåller längre garantitid än ett år omfattas givetvis varan av denna garantitid, men garantianspråk skall efter första årets utgång hemställas denna tillverkare/leverantör.
Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader.

Ansvar för fel och följdskador

Om kunden inte vet hur en vara skall monteras eller användas åligger det kunden att ta reda på detta innan varan monteras eller används. Det åligger kunden att själv ta reda på att vara levererad av Intim24 AB är fullt kompatibel med kundens utrustning.

Alla installationer av produkter där ingrepp i enheten eller tillhörande kablage skall utföras av en auktoriserad installatör för att garantin på produkten ska gälla.
.Vid osäkerhet gällande om den produkt du köpt eller tänkt köpa tillhör denna specifikation åligger det kunden att ta reda på nödvändig information genom att kontakta Intim24 AB.

Intim24 AB ansvarar ej för:
  • Följdskador på kundens utrustning orsakad av användning eller ihopkoppling med vara köpt hos Intim24 AB.
  • Monteringsfel uppkomna på eller av vara köpt hos Intim24 AB.
  • Skador som uppkommer på person eller egendom till följd av användandet utav produkter.

Support

Teknisk support lämnas enligt nedanstående regler.
I första hand hänvisar vi till tillverkaren. t.ex. deras hemsidor på Internet. Det åligger kunden att ta reda på om han kan hantera varan innan han köper den, samt att ta reda på om den fungerar med kundens redan existerande utrustning.
Teknisk support lämnas på produkter var för sig. Köper kunden ett antal produkter förs det support på produkterna var för sig, men det förs ej support på produkterna som en enhet även om produkterna är avsedda att användas tillsammans. Det lämnas således ej användarstöd/support på fel som kan bero på interaktion mellan komponenter.
Det lämnas inte heller support på fel som kan bero på komponenter ej sålda av oss.

Övrigt

Information

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och Intim24 AB kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.
Intim24 AB förbehåller sig rätten att ändra i specifikationer utan föregående varning.
Intim24 AB reserverar sig mot eventuell slutförsäljning och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.

Tvist

Eventuell tvist avgöres i första hand de involverade parterna emellan.
Om parterna inte kan komma överens kan också tvisten avgöras i domstol.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Intim24 AB sida, som gör att Intim24 AB ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att Intim24 AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

© 2020 Intim24 AB

 

KUNDVAGNEN

Hip-G G-punkts vibrator, Good Times, Slimline Vibe

FACEBOOK

Gilla oss på Facebook och ta del av aktuella rabatter och erbjudanden snabbare.
>>Läs mer om detta här.

ERBJUDANDE

Ord. pris: 59 kr 54:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 399 kr 175:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 395 kr 417:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 249 kr 208:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 499 kr 472:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 199 kr 185:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 98 kr 79:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 2.295 kr 1 799:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 299 kr 274:-
Köp
Läs mer
Ord. pris: 399 kr 369:-
Köp
Läs mer

Intim AB

Org.nr: 556854-6542
Moms-/Vatnummer: SE556854654201
Vi har F-skattsedel

Köpvillkor

Information

Kundtjänst & Support

 

Kontakt

Postadress (Ej butik):
Bryggerivägen 142
253 41 Vallåkra (Landskrona-Helsingborg)

Via e-post:
©2010-2020 - Samtliga bilder och texter på intim24.se är skyddade enligt lag om upphovsrätt och får ej kopieras utan skriftligt tillstånd från Intim24 AB.